Jernolux

Järnfönster Malmö

Letar du i Malmö efter järnfönster? Jernolux är experter på fönster i järn, med över trettio års erfarenhet inom byggnadsvård och restaurering. Vi erbjuder estetik, funktion och modern komfort i varje produkt, med fokus på hållbarhet och lång livslängd.

Letar du efter järnfönster som förenar tradition och modern teknik?

Jernolux Iron & Light

Klassiska järnfönster i modern tappning

Välkommen till Jernolux, där kvalitet möter tradition. Med över tre decennier i branschen har vi förvandlat fönster tidlösa verk av järn. Vår passion för byggnadsvård har lett oss till att utveckla produkter som kombinerar estetisk skönhet med modern komfort och energieffektivitet. Vårt mål är att erbjuda dig järnfönster som inte bara är funktionella utan också pryder ditt hem med klassisk elegans.

Järnfönster Malmö

Hållbarhet & miljöfokus

På Jernolux är hållbarhet mer än bara en policy – det är kärnan i vår verksamhet. Vi är engagerade i att bevara miljön genom att använda lokala material och egenproducerad energi. Våra järnfönster tillverkas i Belgien med återvunna och lokala resurser, vilket minimerar miljöpåverkan. Dessutom är våra produkter förpackade i plastfritt, återvunnet emballage, och våra transporter är CO2-neutrala tack vare samarbeten med hållbara skogsprojekt.

Järnfönster Malmö

Jernolux grundades ur en passion för att bevara och förbättra det bästa inom byggnadsvård. Med trettio års erfarenhet har vi etablerat oss som en ledande aktör inom restaurering av fönster i södra Sverige, däribland Malmö. Vi har arbetat på allt från slott och kyrkor till moderna bostäder, alltid med en kompromisslös inställning till kvalitet. Vår senaste satsning på järnfönster förenar traditionellt hantverk med dagens krav på estetik och energieffektivitet. Med ett nära samarbete med ett familjeföretag i Belgien, levererar vi produkter som är både vackra och hållbara.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri rådgivning gällande ditt projekt.

Jernolux

Maila oss för offert
Eller ring oss

0410-400 25

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Välj ett giltigt formulär